Werk- en vergaderruimtes

Als we de afgelopen 2 jaar iets hebben geleerd, dan is het wel dat we geen grote kantoorruimtes meer hoeven te huren met voor iedere werknemer een vaste werkplek. Het gaat om flexibiliteit. Maar hoe zorg je voor flexibiliteit en toch een fijne werkomgeving? Door alle faciliteiten op 1 locatie aan te bieden. Met ruim 7800 vierkante meter hebben wij ruimte: ruimte voor een veelvoud aan kantoren, flexplekken en vergaderruimtes. Wij hebben ruimte voor ontspanning, lekker eten en auto's. Het samen werken zorgt voor reuring, voor dynamiek. Het zorgt voor inspiratie en kennisdeling. Allemaal voordelen toch?

Klik hier om te reserveren

Op één van de mooiste locaties voor ondernemend Emmen werken wij samen. Bij ons krijg je aantrekkelijke prijzen en faciliteiten en huur je kantoren, werkplekken en vergaderruimtes; vast of flexibel. Parkeerplekken hebben we genoeg (> 300)!

Wat hebben wij dan voor je geregeld?

Alles!

Welke locatie je ook bij ons huurt: alles is geregeld! Je betaalt nooit iets extra, tenzij we dat nadrukkelijk met je hebben afgesproken. Okay: het kan voorkomen dat wij te maken krijgen met extra servicekosten of extra kosten in GWL. Deze kosten verrekenen we eens per kwartaal en pro-rato aan iedere huurder door, uiteraard onderbouwd met specificaties.

En wat is dan alles?

Verwacht je nu een lijst? Of is de uitleg: "alles voor een prettige werkomgeving" voldoende? Of het nu om temperatuur, veiligheid, schoonmaak, IT of gezelligheid gaat; wij hebben het voor je geregeld. We ontvangen je gasten, verdelen de post en zorgen dat koffie, thee en werkfruit altijd beschikbaar is. En mocht je iets missen, geef het vooral aan, want alhoewel wij denken dat onze basis uitstekend is, we denken graag met je mee.

Kantoren

Jij bepaalt, op basis van de bezettingsgraad (thuiswerk vs. kantoorbezetting), het aantal maximaal benodigde vierkante meters en je huurt flexibel flexplekken bij op dagen dat het nodig is. Je kunt ook 2 keer per maand gratis gebruik maken van een vergaderruimte.

Vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes zijn standaard ingericht met een tv-scherm, flipover en een whiteboard. De ruimtes zijn per dagdeel te huur en je reserveert eenvoudig via onze website (bij afwijkende vergadertijden: bel of mail even!!). Maak je regelmatig gebruik van onze vergaderruimtes? Dan hebben we een leuke korting voor jou!

Werk- of flexplek

Het verschil? Een werkplek huur je vast; je weet dus zeker dat deze ruimte voor jou gereserveerd is voor de tijd die we met elkaar hebben afgesproken. Bij een flex-plek geldt dat je reserveert op basis van de beschikbaarheid; je weet zeker dat er een plek voor je is, je weet alleen nog niet welke. Je kiest dus op het moment dat je binnenloopt. En: maak je geen zorgen: bij ons zijn alle flexplekken gelijk en dus heb je altijd een goede plek.
Ook bij het huren van een werk- of flexplek geldt: regelmatig gebruik = korting!

Klik hier om te reserveren

Boek een tour

Kom langs en laat je verrassen! Laat je gegevens hier achter en we bellen je voor een afspraak. Tot gauw!