Logistieke dienstverlening

Wij kunnen logistieke activiteiten volledig (maar ook gedeeltelijk) van je overnemen. Jij bepaalt waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Bij ons profiteer je van volumekortingen op je verzendkosten, late cut-off-tijden en scherpe vierkante meter prijzen. We communiceren met elkaar via ons partner-portal zodat we realtime van elkaar weten wat we doen!

Wij snappen als geen ander dat jij als (webshop) ondernemer vooral bezig wil en moet zijn met de verkoop van je producten. Je komt op het Punt dat het opslaan, dagelijks inpakken en versturen van je artikelen veel ruimte en tijd in beslag gaat nemen. Ruimte en tijd die jij beter kunt besteden aan marketing en commerciële activiteiten. Zullen wij werkzaamheden van je overnemen?

Samen zijn we groot

Door onze logistieke dienstverlening aan te bieden aan meerdere ondernemers ontstaan er volumes waardoor het voor ons mogelijk is om vanuit het collectief aantrekkelijke prijzen en faciliteiten te kunnen bieden. Denk aan:

  • Verzendmogelijkheden en -kosten (incl. verpakkingskosten)
  • Personeelspool- en kosten
  • Vierkante meters
  • Concurrerende cut-off-tijd op website, afhalen op de locatie
  • Klantenservice
  • Verwerking retour-orders

Wat kunnen wij voor je doen:

Inslag

Wij verwerken en slaan de artikelen in conform jullie wensen. Je betaalt per regel en de kosten hangen af van de manier waarop we het inslaan.

Opslag

In ons magazijn worden artikelen veilig opgeslagen. De plek die een artikel krijgt bepalen we op basis van het artikelsoort, maar ook op basis van het aantal bestellingen per periode. Zo betaal je altijd de juiste vierkante meter prijs. Uiterst flexibel omdat je alleen de kosten betaalt die passen bij jouw omzet.

Orderpicken

Ons orderpickproces kent een aantal (geautomatiseerde) controle-momenten, zodat wij zeker weten dat jouw klant het juiste artikel krijgt.

Verpakken

Wij hebben standaard verpakkingen "voor in brievenbus" en "voor een pakket", maar ook jullie eigen verpakkingen kunnen we gebruiken; het is maar wat jij kiest.

Verzenden

Verzenden doen we via onze contracten. Met een aantal transporteurs hebben wij goede afspraken gemaakt die voor jou financiële en commerciële voordelen hebben! Het liefst doen wij alles voor je, maar mocht je nu op deelactiviteiten onze hulp kunnen gebruiken: ook geen probleem!

Nieuwsgierig?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!