Over ons

Wij zijn Punt-uit: een nieuw (bestaand) bedrijf in Emmen met een bewezen ervaring in de logistieke - en fulfilmentdienstverlening. De afgelopen 20 jaar hebben wij met een enthousiast team mogen bouwen aan een logistiek centrum. Dit deden wij onder de vlaggen van Studieboekencentrale, Studystore en The Learning Network. Deze bedrijven hebben het ons mogelijk gemaakt om nu als zelfstandig bedrijf verder te kunnen gaan. Op een bekende locatie, met vertrouwde gezichten.

Ervaren

Wij weten als geen ander hoe veranderlijk bestelflows kunnen zijn. Een mooie zomerse dag kan zomaar zorgen voor heel weinig bestellingen, terwijl een regenachtige dag zorgt voor een piek. En daar moet je op in kunnen spelen. Wij hebben de afgelopen periode ruim 3 miljoen artikelen per jaar mogen versturen aan studerend Nederland. Wij zijn zo ingericht, dat wij altijd mensen en middelen beschikbaar hebben om bestelpieken op te vangen, zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid en leverbetrouwbaarheid.

Kansen zien

Op onze locatie aan de Nieuw Amsterdamsestraat 40 in Emmen hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in en gebouwd aan werkplezier en logistieke dienstverlening. Deze combinatie zorgt voor een uniek concept dat we ook jou kunnen aanbieden.

Wij zijn flexibel

Maar heel eerlijk: dat zeggen we natuurlijk allemaal! Toch durven wij te zeggen dat wij het echt zijn. Onze standaard dienstverlening is namelijk zo ingericht, dat gevraagd maatwerk altijd past.