Dienstverlening

Wij bieden je een uitstekende leverperformance, goedkopere verzendtarieven en een latere cut-off-tijd! Het verhogen van je cut-off-tijd levert je gelijk meer conversie en dus meer omzet op!

Kies wat op dit moment bij je past en laat ons je helpen om je webshop verder te laten groeien!

Fulfilment door Punt-uit

Van de in- tot uitslag van artikelen: wij nemen dit hele proces van je over. Wij zorgen er voor dat de klant zijn bestelling op het juiste moment ontvangt. Wij verwerken zowel B2C als B2B-bestellingen.

Verzending door Punt-uit

Zelf nog je fulfilment blijven doen, maar wel profiteren van late cut-off-tijd en lagere verzendkosten? Kies dan voor Verzending door Punt-uit. Jij levert je pakketten dagelijks bij ons aan en wij verzorgen de verzending.

Verkoop jij bijvoorbeeld ook via BOL? Dan kan een snellere levertijd er direct voor zorgen dat je in het koopblok verschijnt. Dit realiseer je snel door de Fulfilment of Verzending door Punt-uit te laten verzorgen!

Klantretouren

Klantretouren zijn onvermijdelijk. Het is belangrijk dat je dit proces goed inricht want het is voor veel online bestellers een belangrijke reden om een herhaalaankoop bij je te doen. Wij verwerken retouren op de dag van ontvangst zodat jij ook direct met je klant kunt communiceren. Wij controleren de artikelen en bepalen samen met jou wat er met het artikel moet gebeuren.

Seizoenspieken

Wij zijn seizoenskenners, wat betekent dat wij de mensen en middelen hebben om orderpieken op te vangen, zonder dat dit ten koste gaat van de leverbetrouwbaarheid.

Koppeling webshop

Wij zorgen voor de digitale koppeling met jouw webshop / systeem. Deze koppeling zorgt er voor dat wij realtime weten wat wij voor jou moeten doen en jij weet wat wij hebben gedaan. Wij communiceren met elkaar over inslag, voorraad en verzendingen. Voor Shopify, Lightspeed, Woocommerce & Magento hebben we standaard functionaliteit klaar staan. Staat jouw platform hier niet bij? Geen probleem! Onze IT-ers maken graag een plan om de aansluiting te realiseren!

Klantenservice

De klantenservice is de thermometer van o.a. onze prestaties. Omdat wij dagelijks bezig zijn met voorraad, verzendingen en klantbelevingen zijn wij van mening dat onze medewerkers snel kunnen reageren op vragen die gaan over leveringen. Wij nemen dit dus graag van je over. Samen zorgen wij, ook hier, voor klanttevredenheid!